”Remixing Copenhagen”

En udstilling med Frantz Flottenheimer hos Helvetikat

Fremadstormende streetartist Frantz Flottenheimer udstiller nu med første soloshow hos Helvetikat på Østerbro i København.

Udstillingen kommer til at indeholde værker fra Flottenheimers tre projekter:

Urbane Natsværmere:
Før den industrielle revolution havde næsten alle birkemålere i England en overordnet lys blanding af lyse og mørke farver på deres vinger. I stilstand lignede de meget den lav, som dækkede de træer de sad på. Med den industrielle revolutions forurening blev træerne mørkere fordi lavlaget døde og de lyse birkemålere mistede muligheden for at falde i et med baggrunden. Det medførte en eksplosion i birkemålere med den sjældne mørke farve, som med tiden blev dominerende i England.

Remix af lokalvalget 2009:
I ugerne op til lokalvalget 2009, blev de Københavnske gader fyldt med de smilene ansigter fra valgplakater, der som et spørgsmål hang og ventede på at blive besvaret af vælgernes krydser. Den morgen Københavnerne vågnede op til synet af disse ansigter, gik Frantz Flottenheimer i gang med at indsamle dem. Som valget nærmede sig kunne man begynde at se ændringer på visse ansigter. Sommetider var ændringerne små andre gange mere ekstreme.

Det tredie projekt, som ingen titel har endnu:
Det tredie projekt blev startet op i år og består forløbigt af syv værker. Frantz Flottenheimer er mere hemmelig omkring idéen bag dette projekt, da han ikke vil give beskueren en låst fortolkning af indholdet.


Fatal error: Class 'statistics' not found in /mounted-storage/home85/sub006/sc49352-YWJG/helvetikat-web/ndxz-studio/common.php on line 73